Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +30 210 3211388

   

Ας δημιουργήσουμε τη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας σας μαζί!

start now!

Η εταιρεία μας, μέσω της μακράς της παρουσίας στον τομέα των επενδύσεων στην Ελλάδα είναι σε θέση να αναδείξει και να προτείνει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν στην ανασυγκροτούμενη ελληνική οικονομία.

Γιατί να μας επιλέξετε
επενδυτικες υπηρεσιες

Επενδύσεις στην Ελληνική και στις Διεθνείς Κεφαλαιαγορές, στον τομέα του Τουρισμού, σε ακίνητα καθώς και υποδοχή επενδυτών.

Venture Capital – Private Equity

Συμμετέχουμε στην ανάπτυξη, αναδιάρθρωση και εξέλιξη ελληνικών επιχειρήσεων, είτε με τον δανεισμό αυτών είτε με τη συμμετοχή μας στο εταιρικό τους κεφάλαιο.  Παράλληλα, προβάλουμε σχετικές επενδυτικές ευκαιρίες στους πελάτες μας.

Προτασεις ενοικιασης σκαφων αναψυχης

Η εταιρεία μας μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών που διατηρεί είναι σε θέση να σας προτείνει το κατάλληλο σκάφος αναψυχής για τις θερινές ή χειμερινές σας αποδράσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Εκπροσωπηση εταιρειων-προιοντων στην Ελλαδα

Αναλάμβανουμε την προώθηση των προϊόντων σας στην Ελλάδα ως συνεργάτες, αντιπρόσωποι ή διαμεσολαβητές με σκοπό να έρθετε σε επαφή με τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού κοινού.