Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +30 210 3211388

   
01 Δεκ

 

Άλμα +5,5% για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 10,64 ευρώ,  μετά το +3,92% της Παρασκευής

 

Read More
21 Οκτ

 

 

Στα τρέχοντα επίπεδα αποτίμησης οι κακές ειδήσεις έχουν ήδη προεξοφληθεί

 

Read More
19 Νοε

 

Πιθανή θεωρείται μια αναβάθμιση της Ελλάδος από την Moodys στις 28 Νοεμβρίου στην κλίμακα «Β3» από «Caa1», ενώ ερωτηματικό αποτελεί η Fitch που θα δημοσιεύσει την αξιολόγησή της για την Ελλάδα στις 21 Νοεμβρίου.

Read More
06 Οκτ

Μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου είχαν εκδοθεί 436 άδειες παραμονής ενώ στη διαδικασία έκδοσης είναι άλλες 83. Οι περισσότεροι αλλοδαποί που έλαβαν άδεια είναι Ρώσοι και ακολουθούν οι Κινέζοι και οι Αιγύπτιοι.

 

Read More
09 Νοε

Το υψηλότερο προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA από το 2009 πέτυχε ο όμιλος. Νέα μείωση του καθαρού δανεισμού. Η εικόνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος οι ταμειακές ροές 500 εκατ. για το 2014 δηλώνει ο Μ. Τσαμάζ.

Read More
22 Σεπ

Τον Σεπτέμβριο του 2015 η επόμενη αξιολόγηση.
Στην κατηγορία της «ανεπτυγμένης αγοράς» διατηρεί ο οίκος FTSE το Χρηματιστήριο της Αθήνας, όπως αναμενόταν, με το Χ.Α. να παραμένει υπό επητήρηση για πιθανή υποβάθμιση στις «αναπτυσσόμενες αγορές».

Read More
30 Οκτ

 

Ποια ακριβώς ήταν τα αποτελέσματα του stress test της ΕΚΤ; Υπάρχουν ή όχι κεφαλαιακές ανάγκες; Τι είναι το στατικό και τι το δυναμικό μοντέλο; Τελικά, χρειάζονται ή όχι νέα κεφάλαια;

Read More
17 Σεπ

 

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη στο Λονδίνο στο 9ο Ετήσιο Roadshow που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών.  

Read More